söndag 7 september 2008

Varit på mässa!!!

Idag har vi varit på scrapmässa i gbg... himla roligt, men vad jag har handlat, behöver nog inte handla med scrapsaker förrän nästa mässa... haha. Men det finns ju så mycket fint o hade man obegränsat med pengar så hade vi nog behövt en släpkärra... haha. Men fick tag på mycket fint, o jag är väldigt nöjd med mina inköp!!! Hade tänkt köpa ett alfabet till CuttleBuggen, men de är ju såååå dyra, så det blev inte det, köpte en massa stickers istället... :)Här är vi alla glada från dagens mässa!!!
Denna började jag med igår, på Anders som spelar fotboll med Tindra o Tuva!!! Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet... den svarta "blomsnirklen" nere i hörnet är ett av dagens inköp... de är ju såå snygga!!! Även fågeln är nyköpt för dagen... :)

6 kommentarer:

Lotta sa...

Haha, har du redan hunnit scrappa med dagens inköp...Snabba ryck!! Men HUUR ser jag ut i håret?? Jisses!! Du måste ta kort på allt du köpt med ju, glöm inte det;)

Lena50 sa...

Villken jättefin LO...och så gulligt kort :)
Visst hade vi superkul idag, fina ¨foton du tog...jag hann inte ta ett enda..hade fullt upp med att shoppa :D

~ankiann~ sa...

Så kul med mässa! Fin lo!

Catarina sa...

Hej Lina. Fick brevet om pocketböcker idag, och jag får nog dra mig ur det. Jag har inte nån att skicka vidare till som läser böcker mer än kanske min mamma. Tyvärr. Hoppas du har någon mer att skicka till, och det var en kul ide som jag gärna hade hoppat på annars.
Ha det bra

BellaMio sa...

Åh, så härligt det såg ut på bilderna från mässan!!! Hade tyvärr inte möjlighet att åka denna gången, snyft!

Jättefin LO du gjort!

Tack för titten och för kommentaren i min blogg!

Millas blogg sa...

Super fin lo! Du har verkligen fått till färgerna bra.

Gud vad kul att få gå på en mässa, vore en dröm. var på en i Luleå i våras men skulle så gärna vilja gå på en stor i södra Sverige. Synd man bor för långt bort. ser ut som ni haft det väldigt kul dock.