fredag 19 september 2008

Nu var det längesedan igen...

Ja nu var det några dagar sedan jag uppdaterade här... har liksom inte hunnit, tränat tre kvällar o så mycket jobb, men nu är det helg o kan kanske tillbringa lite mer tid här.. :) Ja o träningen har gått så bra, var lite nervös över spinningen igår, trodde att jag svimmar väl, var ju ett tag sedan jag var på ett spinningpass... men det gick så bra, hängde med hela vägen, så det kändes bra :) O boxen o skivstången är ju bara så kul!!!

Scrappat har jag gjort lite iaf... fick ju så fina saker i födelsedagspresent... bl.a. detta turkosa pappret, bara så läckert!! O så gillar jag verkligen det lilla bruna blomma som jag har i mitten, så himla häftig!! O prata inte om guldbokstäverna... hahaha


5 kommentarer:

emelies blogg sa...

Guuud så FIN, jag kan ärligt inte beskriva vad jag gillar bäst, för att hela LO:En var bara superfin!

Lotta sa...

Har du verkligen fått det läckra pappret av oss....och jag köpte inget till mig??? Jisses!! Det är ju så läckert....Så gillar jag verkligen den diesen, den som du skrivit på. Vad heter den?? Den är ju grymt snygg, den får jag nog köpa nångång;)

Mys blogg sa...

Ja jag håller med dom andra, den e verkligen fin:D
My gilla!

Lena50 sa...

Men nu saknar jag ord...jössus va fin, så läckert upplägg, och pappret va ju läckert, för att inte tala om bokstäverna, jag gillar ju allt som glittrar, hehe :)
Fotot va ju oxå så talande...ja jag är så glad för din skull, att du har en så fin kamera!!!!

Helene sa...

Mycket fina bilder. Har äntligen lärt mig att kommentera. Vi syns ikväll.