söndag 24 augusti 2008

Idag har jag fotat..

Här kommer lite foton jag har tagit idag. Jag gick ner en sväng till Heden där Anders har hjälpt BengtGöran o snickra lite. Jag tog med mig kameran, för tänkte att det finns nog något att ta kort på... o det fanns det, promenaden tog nog tredubbelt så lång tid som annars... haha... men det var kul, blev riktigt nöjd med en del kort, speciellt de vid vattnet... tycker de blev rätt så läckra!!

Igår så var vi ute med mamma, hennes födelsedag present från oss. Först var vi ute o åt i Borås på Tai Silk, det var mumsigt det!!! Sen så var vi hemma hos Lotta o Gunnar o spelade spel, det var riktigt skoj!!! Myyycket skratt blev det... haha

Imorgon är det måndag igen.. suck... en jobbvecka framför sig, men det brukar ju gå bra o en vecka går ju fort ändå...fredag 22 augusti 2008

En ledig dag!!! :)

Idag har jag varit ledig, för min snälla mamma jobbar för mig idag!! Så idag har jag passat på att städa, det blir ju aldrig av annars eftersom jag jobbar så mycket nu o bara ledig helger så vill man ju inte städa då... så nu är det skönt att det är städat o fortfarande har helgen kvar :)
Igår kväll så satt jag faktiskt o scrappade lite oxå, det var kul :) Jag har ju en del kort nu, framkallade för inte så längesedan o det har ju blivit en del kort med min nya kamera. Så kan kan inte skylla på att jag inte har kort iaf... haha
Imorgon ska vi ta ut mamma o äta o sedan hem till Lotta o Gunnar o spela spel, det är mammas födelsedagspresent... det ska bli kul!!!

Här är LO:en jag gjorde igår, om jag får säga det själv så tycker jag den blev rätt så hyfsad!!!


måndag 18 augusti 2008

Fotat lite...

Idag efter jobbet så åkte jag till Kicki lite, vi fikade, pratade hade det trevligt :) Sen gav vi oss ut med kameran som jag hade med mig... det blev några kort, det är ju så kul att fota :) Kicki tog lite oxå o det var ju trevligt att vara med på bild lite oxå, jag brukar ju vara bakom kameran annars... Det var lite kul med att vara fota någon annanstans än här hemma för här har man ju redan tagit på allt... haha. En mycket kul o trevlig eftermiddag blev det iaf!!!
Anders jobbar kväll denna vecka så det blir ensamt på kvällarna nu... Kanske kan bli lite mer datortid då :)

fredag 15 augusti 2008

Det var längesedan....

Här har det inte uppdaterats på ett tag... hinner ju inte när man jobbar så mycket... :( Hinner inte scrappa heller knappt, men lite har det blivit iaf.
Jag har även köpt en ny mobil, min gamla har krånglat ett tag, men nu så gick det knappt att använda den... så det är skönt med en ny mobil som fungerar.. :) Det blev en Nokia 3120 Classic, inte någon värsting mobil, men jag är väldigt nöjd med köpet... :)
Annars har här inte hänt så mycket, på veckorna så jobbar jag o på helgerna festar vi... haha... låter ju det, men det har varit väldigt mycket nu några veckor, det har varit kräftskiva, flottefest, 60 års kalas o imorgon blir det nog att vi drar ner en sväng till festplatsen, där det är fest imorgon efter Holsljungamarschen, vilket vi iår inte ska gå... ska nog till Ullared imorgon istället :)

Här är det lilla som jag har scrappat de senaste veckorna:Här är ett flaskkort som jag gjorde till värdparet på kräftskivan, det var lite kul att göra något annorlunda mot ett vanligt kort!!


Här är vi hela familjen :) Denna har legat lääänge utan att den har blivit färdig, men igår tänkte jag att nu måste den ju bli färdig o jag blev ganska nöjd med resultatet :)