fredag 15 augusti 2008

Det var längesedan....

Här har det inte uppdaterats på ett tag... hinner ju inte när man jobbar så mycket... :( Hinner inte scrappa heller knappt, men lite har det blivit iaf.
Jag har även köpt en ny mobil, min gamla har krånglat ett tag, men nu så gick det knappt att använda den... så det är skönt med en ny mobil som fungerar.. :) Det blev en Nokia 3120 Classic, inte någon värsting mobil, men jag är väldigt nöjd med köpet... :)
Annars har här inte hänt så mycket, på veckorna så jobbar jag o på helgerna festar vi... haha... låter ju det, men det har varit väldigt mycket nu några veckor, det har varit kräftskiva, flottefest, 60 års kalas o imorgon blir det nog att vi drar ner en sväng till festplatsen, där det är fest imorgon efter Holsljungamarschen, vilket vi iår inte ska gå... ska nog till Ullared imorgon istället :)

Här är det lilla som jag har scrappat de senaste veckorna:Här är ett flaskkort som jag gjorde till värdparet på kräftskivan, det var lite kul att göra något annorlunda mot ett vanligt kort!!


Här är vi hela familjen :) Denna har legat lääänge utan att den har blivit färdig, men igår tänkte jag att nu måste den ju bli färdig o jag blev ganska nöjd med resultatet :)

4 kommentarer:

emelies blogg sa...

Så fint!!! Väldigt fräckt med det kortet!! :D

Lotta sa...

Vilket fint flaskkort......kul med nåt annat....LOen är tokfin med, Härliga färger och snyggt med filtbladen bakom blomman. Kul med en ny telefon med, skulle åxå behöva det...Samma nr?

Lena50 sa...

Så jättefräckt med flaskkortet, jättefint, kul att få....även Lo är super, härliga, harmonierande färger, ja, tiden räcker inte att scrappa, tyvärr...måste försöka att ta tid till det....Ja, det var ett bra val av mobil..hehe (nokia) :)

Mys blogg sa...

´säger som alla andra , göörfint!
Jag ttycker om det flask kortet sååååååå himla mkt!
Väldigt coolt!