söndag 24 augusti 2008

Idag har jag fotat..

Här kommer lite foton jag har tagit idag. Jag gick ner en sväng till Heden där Anders har hjälpt BengtGöran o snickra lite. Jag tog med mig kameran, för tänkte att det finns nog något att ta kort på... o det fanns det, promenaden tog nog tredubbelt så lång tid som annars... haha... men det var kul, blev riktigt nöjd med en del kort, speciellt de vid vattnet... tycker de blev rätt så läckra!!

Igår så var vi ute med mamma, hennes födelsedag present från oss. Först var vi ute o åt i Borås på Tai Silk, det var mumsigt det!!! Sen så var vi hemma hos Lotta o Gunnar o spelade spel, det var riktigt skoj!!! Myyycket skratt blev det... haha

Imorgon är det måndag igen.. suck... en jobbvecka framför sig, men det brukar ju gå bra o en vecka går ju fort ändå...5 kommentarer:

Lotta sa...

Wow, vilka kort!! Dom är jättevackra. Speciellt den där lakris sitter vid sjön.....jättefint! Japp, det var riktigt kul igår....får vi göra om:)

Lena50 sa...

Men villka fina kort, det på Lakris måste du ja bara ta en förstoring på och rama in, verkligen fina. Ja det är alltid roligt med er, och lördagkvällen var inget ubdantag, jättekul hade vi :)

emelies blogg sa...

WOW! jätte fina!! :D min favorit är det på lakris :D men alla är ju klart jätte fina!

Mys blogg sa...

Jätte fina kort, jag gillr självklart den på Lakris, men också den med blomman och biet:O HAHA

Anki sa...

Såå fina foton gillar de med molnen speciellt!