söndag 13 juli 2008

Sista semesterdagen... :(

Jaha så nu är semestern slut... usch vad fort det går alltså... det har ju bara sagt svisch... Men på ett sätt så ska det ju bli skönt att komma in i lite rutiner igen, det har ju liksom varit rätt så slappt, men någon vecka till hade ju inte gjort ont... haha.

Har suttit idag och lekt lite med photoshop o försöker lära mig lite, här är ytterligare några snygga bilder som jag tycker... :)


3 kommentarer:

Lotta sa...

Ja det är så läckert så det är inte klokt! Ska sätta mig nu och försöka ge mig på detta åxå, vore så kul om jag kunde få till det åxå.
Stackare som börjar jobba imorgon, då kan jag ju låna din kamera....du lär väl inte hinna med att fota nu när du jobbar ändå......eller?? Jasså....inte det...nähä.......:)

Lena50 sa...

Jag är så imponerad...värsta proffsjobbet ju...så fina bilder, ja, det finns inte ord :)Jag bara njuter av dom....vill ha nån förstoring av nån av dina bilder!!!
Hoppas det går bra att börja jobba, tänk på slantarna du tjänar, så du kan köpa mer till fotografering, och mässan du vet MÄSSAN!!!!!

Patrik sa...

Hej!

Ville bara säga att det var snyggt redigerat!
Och jag har också länge velat ge mig på detta, för det är så snyggt! Men har inte lyckats komma på hur .. Så jag bara undrar hur svårt det var? Och om det är någon specifik funktion, eller massa olika steg?

Ha det bra!
Tacksam för svar

Mvh
Patrik Andersson
(sthlm_kameleonten@hotmail.com)