onsdag 2 juli 2008

Lite bilder från resan!

Här kommer lite bilder från våran Kryssning! Det blev några bilder, svårt att välja vilka man ville ha med här. Vi har haft det jättebra, skönt att komma hemifrån lite ibland! vi har ätit gott, druckit otroligt gott o haft det allmänt härligt... : )
Tallin var iofs en liten besvikelse, det var såå mycket turister o hela stan o allt som fanns där, affärer, restauranger m.m. var med tanke på alla turister, så man har ju inte fått så mycket inblick hur det är i Estland Men det fanns ju en del fint att titta på oxå, som ni kan se på bilderna här. O på kryssingen hade vi det väldigt roligt!!!!


Här har vi nästan precis kommit ombord o vi har letat oss ut på däck, där fanns en liten bar o jag tog en Irisch Coffee, det var mumma det!!!!


I hytten satt vi oxå o smuttade på lite vin o någon drink som fanns att köpa på TaxFree. Vi åt ganska sent, vi hade våran sittning kl 21 båda dagarna, så vi hann med lite dricka innan dess... haha. På söndagen så åt vi buffé, det var riktigt mumsigt, man fick äta så mycket man ville o även öl o vin var bara att hämta o fylla på så mycket man bara klarade av... haha. På måndagen så var det mat på en fin restaurang, tre rätters, det var oxå riktigt gott, men som det brukar vara på fina restauranger så var det så lite mat, så innan jag o Anders gick o la oss så köpte vi var sin baguette... haha.Vi tyckte vi åkte med en riktigt stor båt, Viking Lines Cinderella, men när de la till i Tallin så kom vi jämte denna bjässe till båt, då kändes inte Cinderella så stor längre... haha


Här kommer lite bilder från Tallin, vi gick otroligt mycket den dagen, man skulle ha haft stegräknaren på sig.. haha.
Kyrkan på bilden längre ner, var riktigt maffig, så fin, tyvärr så fick man inte ta bilder inne i kyrkan, men den var riktigt häftig!!! Den heter Aleksander Nevski Katedralen!!
Det är lite bilder på ringmuren oxå som gick runt gamla stan.

Sådana här fina dörrar fanns det lite var stans!Lite öl blev det på resan oxå... haha
Ditresan!! Då var man pigg o förväntansfull!!

Hemresan!! Då var man trött o ville bara hem... haha


4 kommentarer:

Lena50 sa...

Villka suuuuperfina och kul bilder..kul att titta på, det verkar som ni hafr en riktigt trevlig resa, mysigt, men mycket dricka tycker jag, hmm...:/ nä skoja bara, klart man ska njuta av båder det ena och der andra ;)
Men du villken fin kyrka och dörren...jag älskar sånt...Bilden på dig på dit och hemresan var så talande hehe...

Lotta sa...

Härliga bilder, ser verkligen urmysigt ut. Lite annorlunda kyrka mot våra enkla här kan man säga....

Och korten på dig längst ner....hehe....precis så är det!

Jaha, då leker du med din nya kamera nu då?? Tro bara inte att jag är avis....för det är jag inte! Hmmm.....:)

Snurklan sa...

Va mysigt ni verkar haft... det var roligt att titta på dina fotografier eftersom att vi nyss var i Tallin också och jag ser likheter i vad vi valde att fotografera :D

Lisbet sa...

Hej i sommarmorgonen
Har inte haft tid att surfa runt men tänkte titta lite på din sida och önska dig en underbar fortsatt sommar.

www.digiscrapp.blogspot.com