söndag 27 april 2008

Lakris vill inte vara med!!!

En LO ikväll igen :) Det är kul när det går undan och man har en ide som fungerar, ibland kan man ju ha en ide i huvudet o man tror att det ska bli fint, men när man väl sätter igång så blir det inte alls så bra som man tänkt sig, då kan det ta stopp och ta lång tid innan den blir klar. Men ikväll gick det undan o jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet, tycker om den gröna färgen på CS:en o så bubbelplast igen, så snyggt ju!!!!

Idag har vi gått tipspromenad som 6:orna hade fixat, det var kul, skönt att komma ut lite, trots att man var lite bakfull, hade tjejträff (eller kärringträff som Anders brukar säga... hahaha) här igår o det blev väl lite vin... :) Men kul hade vi!!! Så nu ska det bli skönt att om en stund krypa till kojs o glo lite på TV innan vi somnar, kommer nog sova gott har jag en känsla av!!!


4 kommentarer:

Lotta sa...

WOW, WOW, WOW....Förstår att du är nöjd! Den är grymt läcker. Härliga färger, snyggt upplägg, härligt foto och kul journaling. Gillar denna i massor:)
God natt syrran.....imorn ska du få däng...hehe...

Lena50 sa...

Men villket kul kort, ja det förstår jag att det var en kul idé du fick i ditt huvud att scappa om, ett verkigt talande kort, hon är så söt , go och snäll Lakris...färgerna va ju kanon och villken fin form du fick på bubbelplasten....åter ett mästerverk....

Lena50 sa...

OMG vad fiin den är!
Vilket gulligt kort det var på Lakris:)
Hon är ju såååå söt. Jätte fin LO!

Lena50 sa...

den sista var från MY!, Hon glömde att logga in på sin!