torsdag 10 april 2008

Inget scrappat idag heller...

Jag, Anders o Lakris har just kommit in från en jätteskön promenad... det var så härligt ute idag, en riktig vårkväll :) Så skönt att det är ljust på kvällarna nu så man kan gå ut o gå när man kommer hem från jobbet. Lakris tyckte oxå det var roligt, hon sprang som en dåre... haha... hon fick springa lös nästan hela tiden o det tycker hon är bäst :) Men mindre bra är det när hon hittar goa gamla vattenhålor med stillastående vatten, då blir man inte lika glad, men Lakris tycker det är dôskoj, så innan vi gick in idag fick hon bada i bäcken utanför o skölja av sig det värsta, nu ligger hon o torkar.

Kortet är i från i påskas då det kom snö (jättekonstigt.. haha). Grön jul o vit påsk... helt förvrängt. Tycker kortet är jättebra på oss båda!!! :)

Inget scrappat idag heller, hoppas det blir en del i helgen, har inte blivit alls mycket scrappat på sistone!!!! Gick ut o gick idag istället o det är ju nästan bättre, man får passa på när vädret tillåter!!!!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Ja, visst var det gott ute. Jag har åxå tagit mig en runda....
Nu ska jag sätta mig och scrappa en stund innan sängen ropar:)

Syns på lördag!
Kram syrran

Lena50 sa...

vad duktiga ni har varit som tagit en promenad,,,klart Lakris gillar det :) Så fina ni är på kortet, ja man kan tro att det är en vinterdag, i.s.t för en vårdag.
Jag längtar till lördag :)
Ha en bra fredag nu och du vet!!!! KÖR FÖRSIKTIGT...always!!!

Catarina sa...

Hej hej! Vad mysigt med snö...NOT här på västkusten är det bara sol ;-) Jättefint kort.. Vi gjorde som ni gick ut och tog en lång promenad när Stefan slutade jobba.. Man blir så mycket piggare.. Ha en bra fredag och helg //Kram