söndag 15 mars 2009

Inköpen från scrapmässan!!!!

Ja här är mina inköp från mässan i gbg. Det blev en del... haha. Som det alltid blir på den där mässan... :) Men jag fick passa på nu eftersom jag antagligen inte kan hänga med på nästa mässa, eftersom jag då kommer ha en liten nyfödd bebis... :) Så jag får vänta till nästa vår, då bebisen är lite större :)

Jag är väldigt nöjd med mina inköp o jag är i full gång att träna på att färglägga med mina nya pennor som jag köpte, Tombow pennor, de verkar jättebra, men som allt annat så tar det väl lite tid innan man kan få det riktigt snyggt, en träningssak!!! Jag har faktiskt gjort ett kort o håller på med ett andra, lägger ut de här en annan gång så får ni avgöra om de är bra eller inte :)2 kommentarer:

Lotta sa...

Se där ja......härlig inhandling ser jag:) Jag tror dom pennorna är jättebra, hade gärna haft dom istället tror jag. Men det är ju säkert så att man måste öva innan det blir bra.....Ska bli spännande och se dina kort:)

Lena50 sa...

Vad mycket fint du köpte, du kommer säkert att lyckas med att måla med dom pennorna, du är så noga och duktig på sånt, jag såg ju ett kort och det var ju superfint :)