lördag 14 mars 2009

Ääääntligen bredband!!!!!!

Ja efter bara en månad nästan så har vi nu fått vårat bredband, det har verkligen varit segt, det måste vara svårt för stackars Telia att flytta ett bredband..... hmmm :)

Så nu kan jag äntligen uppdatera lite här då, det var ju ett tag sedan nu....
Vi har ju då flyttat nu, det har gått jättebra (förutom bredbandet). Känns skönt, o jag tror nog vi kommer trivas jättebra här!!! :)

Annars så har det faktiskt inte hänt så mycket, har mest jobbat tycker jag :) O försökt greja lite här hemma, var i Ullared för någon vecka sedan o nu är det ju roligt att köpa lite nya saker, så köpte lite nya gardiner, lite tavlor o lite annat smått o gott, vagnen var helt överfull... haha. Men det var kul!!! :)

Sedan har vi ju varit på mässa oxå i gbg, men tänkte ta det i ett eget inlägg sedan... :)

Här är då vårat nya hus!!! :)Här är lite bilder på kaoset i lägenheten, innan vi flyttade, det var verkligen saker överallt, men så är det väl när man flyttar :)


Här så har vi tömt vattensängen.... det är ju lite jobb med det :)
Ja här är då lite kort från huset när vi flyttade, tog tyvärr inte så många kort som jag tänkte, men det blev några iaf....
Här sätter grabbarna ihop vattensängen igen, det var nog den möbeln som var absolut jobbigast att flytta!!


O Lotta hjälpte till i köket o plockade in saker i skåp osv, man tänker inte på hur mycket saker man har innan man flyttar så här o allt ska packas ner o sen upp igen... haha
Lilla Grynet!! Vi trodde ju att detta skulle vara jättejobbigt för henne, att det skulle ta dagar innan vi överhuvudtaget skulle se henne. Men det har gått så bra!!! Hon utforskar huset och verkar trivas jättebra!!!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Åh vad kul att ni äntligen fått erat bredband....nu borde ni väl få en ersättning för att det dröjt så.....

Lena50 sa...

Kul bilder, tur att inte jag var med på nån, så skönt att ha internet igen....nu kan ni surfa och blogga och allt vad ni gör!!!!!