måndag 19 maj 2008

Scrapträff bl.a

Igår hade vi en scrapträff här i Holsljunga, det var väldigt skojigt, vi har ju nu blivit ett ganska stort gäng som håller på, igår var vi 10 stycken. Det var en riktigt skapar verkstad och mycket grejer var det, som ni kan se på korten :) 2 LO fick jag gjort iaf och så började jag på en tredje. Vi hade även en liten tävling med temat sommar och kan man tänka sig, jag vann... :) Helt otroligt roligt, man vann en canvastavla, som jag får göra nåt med nångång... Kristina kom tvåa, de glada medaljörerna finns på kort här. Men vad det går fort, dagen sa bara svisch och så var det kväll, men så är det ju när man har roligt...
Dessa två LO:er hann jag med och den första "sommar på Liseberg" vann jag tävlingen med. Jag är faktisk grymt nöjd med båda två!!!2 kommentarer:

Lotta sa...

Ja vad kul vi hade igår och vilka fina LOs du fick ihop. Den Lisebergs-LOen är så fiiiin. Gillar verkligen cirklarna......passar så väl in på paisehjulet på fotot.....Du var en värdig vinnare, grattis:)

Lena50 sa...

Ja, stackars Lakris...hoppas nu hon blir bra, och inte får om det...och så mycket jobb för dig...men vad gör man inte för sina älsklingar...Ja, det var sååå roligt igår...och som sagt vi är ett härligt gäng, så härligt, att vi får ideér och hjälp av varandra, och kan låna lite av varandra oxå.
Dina LO var så fina, du var verkligen värd att vinna, även Kristinas var super, ja alla var så fina att det var svårt att välja, med din var annorlunda, och så bra upplägg, och ett ovanligt kort, ja, den var WOW, även dom andra var fina...kortet på er vinnare blev jättebra GRATTIS min lilla gumma!!!!