söndag 3 maj 2009

Fin helg!!!

Ja, i helgen har det minst sagt varit sommarvärme... Skönt då att få vara ledig en extra dag :) Har inte gjort så värst mycket, Anders har rivit en del i köket, så vi har äntligen kommit igång med det :) Ser inte så roligt ut nu precis o värre lär det väl bli, men man får tänka på resultatet sedan... haha Som jag tror kommer bli toppen!!! I fredags så var Lotta, Tindra o Tuva på besök o vi satt ute o fikade lite... så härligt när man kan börja göra det, nu har vi ju lite uteplatser oxå... det hade vi ju inte direkt i floghult. Igår så var jag duktig o städade altanen... det var skönt att få det gjort, nu är det bara kvar att pynta altanen lite med blommor o så, den är lite kal som den är nu... :) Man märker ju att när man har hus så har man alltid att göra... :) Finns ju alltid något att ta itu med! Idag så ska vi till Helene o Peter o fira Dennis som fyller år. Sen blir det nog en lugn kväll hemma!Här är Anders i full gång o riva väggen i köket, det är ju inte så fint nu, men man märker ju hur mycket ljusare det kommer bli....Här har Anders även rivit ner överdelen av "bardisken".

Ja, Tindra o Tuva var ju på besök i fredags. O Tuva sprang ju så klart efter Lakris, hon gillar verkligen Lakris o Lakris är ju så snäll!!!

Tindra mest sprang... haha Anders lyckades få till några fina actionbilder... :)

Lakris har hittat sin nya favoritleksak ute... Att dribbla runt med denna fotboll, tycker hon är så skön på dessa bilder!!!Bara en underart fin bild på Lakris tycker jag!!

5 kommentarer:

Lena50 sa...

Men vad roligt att ni kommit igån med köket, alltså det kommer att bli så fint och ljust, jag älskar ljusa rum och kök.
Lite jobbig tid, men man får som sagt tänka på resultatet :D
Villken störtskön bild på Lakris där tungan hänger utanför, när hon leker med bollen...hahaoch visst är hon vacker och snäll, lilla Tuva är god mot alla, långt in i hjärteroten :)

Lotta sa...

Ja det lär nog bli jobbigt ett tag i köket....Men oj vad fint det kommer att bli!!
Härliga foton...den på Lakris med tungan...hahahahahahahaha...så himla rolig den var!!!

mys blooogg:D sa...

gud vilken go bild på lakris den med tungan! hahaha:D

köket kommer ju bli jätte fint.
och STORT om man jämför med mitt och mammas mini kök...hmm inte avundsjuk alls, neeeej!:D

emelies blogg sa...

riktigt fina bilder! du är så duktig på att ta bra kort!

mys blooogg:D sa...

du har en utmaning i min blogg:)