fredag 10 april 2009

Långfredag!!!

Jaha.. då är det påsk o långfredag idag, skönt att vara ledig!!! Ska jobba imorgon iofs, men är ju ledig idag o måndag med!!! Ska verkligen försöka ta vara på tiden!!! :) Härligt väder är det ju idag med o ska nog vara så resten av helgen. Var uppe tidigt idag faktiskt, för att vara jag, satt vid frukostbordet kl 8 redan.. haha. Sedan så har jag diskat undan lite o dammsugit. Har oxå varit ute med Lakris en stund o tränat lite med henne. Såg en så bra film igår.. Marley o jag.. handlar om en labrador, om hur mycket oredan den kan ställa till med men samtidigt ge så mycket kärlek.. såå bra!!! Himla rolig men även väldigt sorlig... grät ju floder... haha. Om man gillar hundar, så är det en väldigt bra film!!!

Ja, så förra söndagen så hade Lotta ordnat en liten scrapträff i Ö.Frölunda. Himla kul, som alltid, 12 pysselsugna tjejer var vi :) Dessa alster var vad jag fick ihop, kul att träffas såhär ibland o få massa inspiration!!! Med LO:en "VÅRFIKA" vann jag den tävling som Lotta hade fixat, skulle vara tema Vår/påsk/sommar. O då vann jag två stycken jättefina stämplar som Magnolia hade sponsrat träffen med, jättekul!!! Faktiskt är det 3:e gången i rad som jag vinner... måste vara att jag får så mycket inspiration på dessa träffar så jag får till dessa alster, tycker inte det blir lika bra när jag sitter hemma... haha.
3 kommentarer:

mys blooogg:D sa...

alla var ju jätte fina, men den Titut, var ju suuper fin.

Lena50 sa...

Du är ju bara så super på att fota, och på att scrappa, synd du inte hinner mer, för du är jätteduktig och har en egen stil, som är ren, mild och så mjuk på nåt vis, du var verkligen en värdig vinnare på scrappträffen!!!!

Lotta sa...

Jättefina alster....gillar verkligen den LOen du vann med.....Såå snygg! Fotot är så snyggt och härliga färger. Sen gillar jag Titut...fjärilen där är grymt läcker. Kortet är åxå snyggt, gillar färgerna på både stämpeln och pappren.