lördag 3 januari 2009

God fortsättning!!!

Ja lite uppdatering skulle väl kanske inte skada här... det var ett tag sedan nu!! Det har varit jul o nyår, ett nytt år 2009 är vi inne i nu... :) Jag har haft en toppen jul, med mycket bra presenter, tomten kom iår igen!!! Skönt att vara ledig lite oxå o samla krafter så man orkar jobba igen... hahaha

Det har inte blivit så mycket scrappande, trots att jag varit ledig en del, jag är nog inne i en liten svacka nu... blir så ibland, men jag kommer igen :) Men lite har jag gjort, vi var hos Lotta o scrappade lite, jättekul!!! Då fick jag gjort denna LO med lilla gulliga Lakris.. detta kort är ju bara toppen tycker jag!!! Blev riktigt nöjd med LO:en oxå!!! Tändsticksaskarna gjorde jag till Kicki o Mari i julklapp, vi träffades igår o bytte våra julklappar. Första gången jag målar med distresser, jag lånade av Lotta för jag har inget sådant... än iaf, men får väl skaffa det, för det var riktigt roligt!!!
4 kommentarer:

Lotta sa...

Gillar verkligen LOen....den är kanonfin. Askarna blev väldigt söta åxå...det blev dom väl glada för.

Kicki sa...

Kanonfin ask jag fick, blev så glad!! Tack än en gång! :) Fin LO på Lakris!!

Lena50 sa...

Min lilla Lina, så fina, harmoniska Lo du gör, man blir behagligt berörd när man ser dom,och dina andra alster,(kort, tändsticksaskar, m.m) ska bli spännande och se hur dina Lo kommer att se ut om ett tag ;)

BellaMio sa...

Oj så mycket fint det fanns här hos dig!

Om du tittar in till min blogg så har jag något åt dig!

Tack för titten!