lördag 15 november 2008

Julkort till Scrapopol

Ja jag har faktiskt gjort ett julkort... tänkte att jag inte skulle göra det, men det var ju jättekul, så det kanske blir några fler då :-) Jag skulle scrappa monokromatiskt så jag gjorde detta kort i vitt/grått/silver... blev riktigt nöjd faktiskt!!!

Ikväll så ska jag o Anders åka till Borås o äta, det ska bli gott... :-) Blir nog Babbel, där vi var o åt med Gunnar som en del av hans födelsedags present, om det finns några bord kvar, där var ju riktigt god mat :-)

Igår var jag ledig, det var riktigt skönt!!! Jag passade då på o städa, så är det gjort innan helgen så man kan göra andra saker då. Sen på eftermiddagen så hämtade jag Tindra o Tuva på dagis o passade dem ett par timmar tills Lotta kom hem, det gick så bra o de var jättesnälla!!!!

Nä, nu ska jag se om jag kan få gjort några fler julkort kanske :-)


4 kommentarer:

Lotta sa...

Visst är det kul att göra julkort?? Skitkul!! Lyllo dig som har fått scrappa idag, skulle jag med gjort om det inte hade varit STRÖMLÖST hela j*vla förmiddagen..grr..Ett jättefint och vintrigt julkort i alla fall:)

Lena50 sa...

Så fint och vinterkänsla om det, ser riktigt kallat ut, på ett härligt sätt...läckert.
Vad mysigt att gå ut och äta..mmmmmm.

Mys blogg sa...

jätte fint kort.
ser som alla andra sagt vintrigt ut:)

Articsisters are: sa...

Hej hallo!

Onsdageftermiddag kändes som en bra dag för en blogrunda. Hoppas allt är gott med dig och att du börjar ladda för första advent.

Underbara färger rosa beige.

Jag har gjort en kalender till ett projekt, med det menar jag att jag tillverkat en liten svensk med en bild för varje månad och med röda söndagar. Den är enkel men funktionsduglig. Du kan hämta hem den från min och systers blog. Det ligger med ett a4-blad med alla månaderna (bara att skriva ut – klippa och använda) samt en png-fil för varje månad.
Du hittar den på;
www.articsisters.blogspot.com

Skriv gärna en kommentar så blir vi glada.

Lisbet