tisdag 9 december 2008

Julkort!

Ja här kommer ännu ett julkort som jag har gjort till veckans utmaning i scrapopol, jag skulle denna gång lifta en som deltar i scrapopol och såhär blev min tolkning av ett av Marängs jättefina julkort som hon har deltagit med på scrapopol... om ni vill se hennes kort så får ni gå in på scrappa.com


Idag har jag varit i Ullared... och ojojoj vad jag shoppade... haha Men nu är jag nästan helt färdig med alla julklappar och det är ju skönt!! För det är ju inte långt till julafton nu.. 2 veckor, vad tiden går fort!!! Jag tycker jag har fått tag på rätt så bra julklappar till alla... så hoppas alla blir nöjda :-)

tisdag 2 december 2008

Scrapvrån

Ja här kommer lite nytt från mig... äntligen... Denna vecka i scrapopol så kom jag i scrapvrån, o där ska man stanna tills man gjort 2 st LO/kort... Det blev faktiskt 3 kort, två julkort o ett kort till en kompis som har flyttat in i ny lägenhet. Där var vi i helgen på en liten inflyttningsfest, mycket trevligt, med god mat o trevligt sällskap... :-) O så spelade vi spelet "Med andra ord"... det är ju sjukt roligt!!!!!

Jag bara älskar de där små etiketterna... tycker det är kul att göra kort med dem!!!! :-) Gör annars inte så mycket kort, bara när någon fyller år eller så!