onsdag 30 juli 2008

En underbar camping på stenö!!!!

Ja som sagt så hade vi en helt underbar helg på stenö då vi tältade över natten mellan den 26 -27 Juli. Helt underbart väder, vi solade, badade, grillade, badade lite till o drack lite smått o gott :) På kvällen så tände vi en liten brasa och grillade marsh mallows (eller hur det nu stavas.. haha) o satt o värmde oss runt den!!!! Ja, en bättre helg än den vi hade är svår att överträffa!!!
Vi som levde lite friluftliv, var jag o Anders, Helene, Peter o barnen o så klart våra vovvar oxå!!!

Här kommer ett litet urval av de runt 200 bilder som jag tog... haha




Helene o Emelie solar
Lakris o Nancy var ju med oxå o de tyckte det var jätteroligt, Lakris som är tokig i vatten tyckte det ju var helt toppen :) De var båda jätteduktiga!!!


UNDERBART!!!!

Emelie leker med Lakris i kvällssolen
Kast med liten Dennis... :)




Solnedgången


Våran värmade eld


Jag var faktiskt oxå med på ön, även om det knappt blev några bilder på mig, men nåt blv det iaf!!!

Gruppbild!!

tisdag 22 juli 2008

Komplett kamera....

Nu så har jag en komplett kamera igen... det gick ju ändå ganska fort!! Vi fick pengarna tillbaka för det gammla o vi beställde ett nytt igår o idag kunde jag hämta den. O väskan hämtade jag igår, så nu har jag äntligen allt som jag beställt, det har tagit lite tid, är nästan en stammis på KindsJärn där jag har hämtat alla paketen... hahaha

Så nu är det bara att fota igen!!! : )

söndag 20 juli 2008

60 års kalas!!!

Igår var vi på 60 års kalas, Ingegerd som fyllt år. Det var riktigt trevligt!!! Gjorde detta kort till henne då, från oss "alla": mig o Anders, Helene, Peter, Emelie o Dennis och Emma o Jesper. Av oss fick hon ett kort på oss som vi tagit hos fotograf, hon blev nog väldigt glad tror jag!!!!

Igår var vi oxå o lämnade in kameran för den har ju gått sönder, eller det var objektivet, inte kameran. Vi fick pengarna tillbaka för objektivet, så nu får vi väl beställa ett nytt... hoppas det inte tar så lång tid!!!




fredag 18 juli 2008

Fredag.. men ändå bläää...

... för min 2 veckor gamla kamera är sönder... eller objektivet är sönder, autofokusen är kaputt, gick sönder igår... fy vad sur jag blev!!! Så det är väl bara att åka in med den så den blir lagad, men det kommer ju säkert dröja några veckor... blä,blä,blä!!!!!!
Annars så är det ju skönt att det är fredag... o helg, nu när man har börjat jobba igen!!! Nu ska jag sätta mig och göra ett kort till Ingegerd för vi ska dit imorgon på 60 års kalas!!! =)

söndag 13 juli 2008

Sista semesterdagen... :(

Jaha så nu är semestern slut... usch vad fort det går alltså... det har ju bara sagt svisch... Men på ett sätt så ska det ju bli skönt att komma in i lite rutiner igen, det har ju liksom varit rätt så slappt, men någon vecka till hade ju inte gjort ont... haha.

Har suttit idag och lekt lite med photoshop o försöker lära mig lite, här är ytterligare några snygga bilder som jag tycker... :)


Lära mig photoshop..

Här är en bild jag lyckades redigera lite... blev rätt cool tycker jag ändå. Har köpt en bok om photoshop för nybörjare o det finns ju massa att lära sig, får nog ta en bit i taget, men har länge velat göra som med detta kortet att behålla en detalj i färg o resten i svart/vitt...


lördag 12 juli 2008

LO till bloggpartyt bl.a.

Igår hade jag en liten scrapträff här, det var jag, mamma, My och Lotta. De kom på förmiddagen o vi scrappade hela dagen. Sen kom Gunnar och barnen oxå o så grillade vi på kvällen, en riktig trevlig dag som gick alldeles för fort!!!
Dessa tre LO hann jag med och den första här är till bloggpartyt till mahlin78:s fina skiss!!!




onsdag 9 juli 2008

Lekt med den nya kameran...

Shit vad kul det är med den nya kameran... sååå himla skoj!!! Här kommer några kort som jag tagit idag:




Denna bild på Lakris tog Lotta igår.... Helt underbar tycker jag!!!!



måndag 7 juli 2008

Systemkameraaaaaa.....

Ja äntligen har min systemkamera kommit... [glad]... Nu vill jag bara fota, fota, fota... men har inte så mycket att fota... hoppas det blir väder imorgon så man kan gå ut o fota lite : )




Kort + LO till bloggpartyt

Först här är kortet jag gjorde till Lotta till hennes födelsedag. Kände för att göra nåt annat än det vanliga kortet, så jag hittade detta på Scrappiz o tänkte att det kunde ju vara kul! Blev faktiskt riktigt nöjd, men man skulle ju haft en symaskin så man kunde sy ihop det istället för att häfta, men man tager vad man haver!!

Sen är det en LO som jag kämpat med några dagar, men blev ändå inte helt nöjd med den, ångrar väldigt att jag gjorde prickarna till ö:na svarta, men gjort är ju gjort, ska kanske försöka fixa till det på nåt sätt... men hur?? hmmmm Men i övrigt tycker jag den är fin, är väldigt nöjd med blomcirkeln!!



onsdag 2 juli 2008

Lite bilder från resan!

Här kommer lite bilder från våran Kryssning! Det blev några bilder, svårt att välja vilka man ville ha med här. Vi har haft det jättebra, skönt att komma hemifrån lite ibland! vi har ätit gott, druckit otroligt gott o haft det allmänt härligt... : )
Tallin var iofs en liten besvikelse, det var såå mycket turister o hela stan o allt som fanns där, affärer, restauranger m.m. var med tanke på alla turister, så man har ju inte fått så mycket inblick hur det är i Estland Men det fanns ju en del fint att titta på oxå, som ni kan se på bilderna här. O på kryssingen hade vi det väldigt roligt!!!!


Här har vi nästan precis kommit ombord o vi har letat oss ut på däck, där fanns en liten bar o jag tog en Irisch Coffee, det var mumma det!!!!


I hytten satt vi oxå o smuttade på lite vin o någon drink som fanns att köpa på TaxFree. Vi åt ganska sent, vi hade våran sittning kl 21 båda dagarna, så vi hann med lite dricka innan dess... haha. På söndagen så åt vi buffé, det var riktigt mumsigt, man fick äta så mycket man ville o även öl o vin var bara att hämta o fylla på så mycket man bara klarade av... haha. På måndagen så var det mat på en fin restaurang, tre rätters, det var oxå riktigt gott, men som det brukar vara på fina restauranger så var det så lite mat, så innan jag o Anders gick o la oss så köpte vi var sin baguette... haha.



Vi tyckte vi åkte med en riktigt stor båt, Viking Lines Cinderella, men när de la till i Tallin så kom vi jämte denna bjässe till båt, då kändes inte Cinderella så stor längre... haha


Här kommer lite bilder från Tallin, vi gick otroligt mycket den dagen, man skulle ha haft stegräknaren på sig.. haha.
Kyrkan på bilden längre ner, var riktigt maffig, så fin, tyvärr så fick man inte ta bilder inne i kyrkan, men den var riktigt häftig!!! Den heter Aleksander Nevski Katedralen!!
Det är lite bilder på ringmuren oxå som gick runt gamla stan.

Sådana här fina dörrar fanns det lite var stans!







Lite öl blev det på resan oxå... haha
Ditresan!! Då var man pigg o förväntansfull!!

Hemresan!! Då var man trött o ville bara hem... haha


Tjejkväll!!

I lördags så hade Taina en lite grillkväll nere vid sjön. Jätteroligt o otroligt tur med vädret hade vi! Vi grillade o åt o drack gott! Det blåste lite, men det gjorde inget för då höll ju sig knotten borta!

Visst ser det gott ut!!??
En svan kom helt plötsligt traskande på stranden, så fina de är!
Sedan spelade vi minigolf! Jätteskoj, var ett tag sedan jag spelade det o kan ni tänka er... jag vann... haha
Här är vi hela tjejgänget. My o Emelie kom ner en stund oxå o de tog detta kort!