fredag 27 juni 2008

Vår eller vinter

Ytterligare en LO! Det märks verkligen att man har semester!! Dessa sköna bilder togs nu i våras, vädret tycks bara bli konstigare o konstigare... haha. Det var väldigt kul att använda lite punchinella o snyggt blir det ju oxå : )


onsdag 25 juni 2008

LO till blggpartyt o lite försenad morsdags present...

Äntligen är jag färdig med denna LO, den har legat ett tag. Började med den till Mors Dag då mamma skulle fått den till hennes album som jag o syrran gör sidor till. Men jag hann inte bli färdig med den då, men så hittade jag en utmaning på bloggpartyt där man skulle göra en LO eller kort i lila o det passade ju alldeles utmärkt o den blev äntligen färdig o mamma har fått den en aning för sent... haha

Nr 1 på min inköpslista...

Här är kameran som jag ska köpa... har nästan bestämt mig iaf... den verkar bra. Ska fundera lite till, men det blir nog denna o jag vet inte hur länge jag orkar vänta, dröjer säkert inte så länge innan jag köper denna underbara sak... så kul det ska bli... haha.
Det är mest objektiven som jag fundera på.. men jag tror att jag skippar kitobjektiven och köper ett mer allround objektiv så man inte behöver byta objektiv beroende på vad man ska fota, tror jag verkar smidigt, kvaliten kanske blir lite sämre, men inget som en väldig nybörjare som jag bryr mig om o dessutom så har den fått bra recentioner, så det får nog bli så...
Läääängtar!!!!!!!
Shoppat...!!!

Idag kom mina saker...jippi : ) Men det känns alltid så lite när man väl får hem det, man tyckte att man beställde o beställde men så är det så lite när man får hem det... men så är det väl, likadant när man varit på GeKås o handlat för 2000 o så kommer man hem o tänker, var det bara detta... haha

Ledsen mamma att jag inte frågade dig, men detta var en ren impuls grej, hade inte alls tänkt beställa, men så hade Scrapperiet ett midsommar erbjudande o då blev det bara så att jag beställde, tänkte inte på att fråga nån om de oxå ville beställa... sorry!!! Lovar ska tänka på er nästa gång jag beställer!!!

tisdag 24 juni 2008

LO till bloggpartyt!!

En LO till bloggpartyt, efter Carolas jättefina skiss!!! Har faktiskt gjort den helt och hållet idag, det var ett tag sedan, det märks att man har semester... haha. Kul att komma igång lite med scrappandet igen.

Nu går jag o väntar på ett paket, hoppas det kommer imorgon. Har beställt en massa scrapsaker... ååå väntar så... beställde bl.a. punchinella!!! : ) Hoppas, hoppas, hoppas det kommer imorgon, då kanske det blir en LO till imorgon... haha


måndag 23 juni 2008

Sida till min BoM

En ny sida till min BoM! Blev tillslut nöjd med denna oxå, lite svårt ibland i det formatet. Denna gång har jag skrivit om vad som får mig att skratta:

*En riktigt bra och rolig romantisk komedi.
*Våra djur, Lakris och Grynet, de är bara för sköna.
*Balder på Liseberg, det kittlar så härligt i magen.
*Att umgås med min familj, vi skrattar gärna och mycket.
*Att umgås med mina vänner, vi har alltid roligt och alltid nära till skratt.
*Och så självklart min Anders, att vara med honom är aldrig tråkigt och han får mig att skratta OFTA.


söndag 15 juni 2008

Tjoho... lite nytt... :)

Äntligen lite nytt på scrapfronten, det har varit vääldigt dåligt med det på sistone. Men det har ju varit så fint väder o man har annat o göra.
LO har jag gjort i helgen o blev grymt nöjd med den, älskar färgerna, har kommit in i en "grön period", älskar grönt, speciellt den här ljusa gröna, syns både på LO:en o kortet! Kortet på LO:en är från förra sommaren från Liseberg o kan ni tänka er... jag vann, jag som aldrig brukar vinna :)
Kortet gjorde mamma o jag, eller mest var det ju jag som scrappade o mamma satt bredvid o kom med lite glada tillrop och ideer... i alla fall så gjorde vi kortet till EvaLena som fyllt 50. Blev nöjd med detta med faktisk, tillslut, ändrade om måånga gånger innan jag var nöjd... hahalördag 14 juni 2008

Semester!!!!!

SEMESTER!!!!! I 4 hela veckor.. så skönt det ska bli, får hoppas vädret blir hyfsat, det behöver ju inte vara strålade sol varje dag, men i alla fall de flesta... haha.
Vi har inte så jättemycket planerat, på tisdag ska jag ta med My på en liten överraskning för hon har varit så snäll och varit ute med Lakris när jag jobbat. Hon ska även sova över från måndagen. Sen på midsommar så ska vi till Lotta o Gunnar o grilla lite, ska bli kul :) Sen så har vi ju våran lilla kryssning till Tallin, det ser jag verkligen fram emot, ska bli såååå skoj!!! Annars ska vi nog bara ta det lugnt, kanske kan scrappa lite, har ju inte gjort det på evigheter... Ska kanske sätta mig o pyssla lite nu!!!

onsdag 4 juni 2008

Hej!!!

Nu var det längesedan jag var här inne och skrev något. Inte något scrappande har det blivit sedan sist heller. Det är ju så fint väder så man vill ju inte vara inne, är ute och går istället på kvällarna, känner mig riktigt duktig, en timme om dagen och nu även med stavar och tyngder på fötterna. Har köpt ett koppel till Lakris som jag kan fästa runt midjan, jättebra när jag går med stavar de gånger inte Anders är med ute och går.
Vet ni vad vi har gjort mer!? Jag och Anders har beställt en bussresa med kryssning till Tallin med VikingLines Cinderella :) Ska bli otroligt roligt; "bara" tre dagar, men när man har hund så kan man inte vara borta så länge. Den 29/6 åker vi :)
Nu ska jag in i duschen innan jag går o lägger mig!!