söndag 25 maj 2008

Lite nytt...

LO:en började jag på på våran scrapträff, men hann inte färdigt, så det gjorde jag hemma, blev faktiskt ganska bra tycker jag. Tyvärr så fck jag inte med all text som jag ville, var tvungen att ta bort lite, tyvärr. Det var kul iaf att skriva så mycket, nog först gången, det krävs nog övning att få ihop en bra text, så det blir kanske bättre i framtiden... :)

Kortet gjorde jag till de som ordnade den "lilla" släkt o grillfesten som vi var på igår Tyckte först inte kortet blev så bra, men när jag tittat på det en stund så är det nog inte så dumt ända... haha. Är inte så bra på kort, så man blir nöjd när man får ihop nåt som är hyfsat... :)



tisdag 20 maj 2008

Kväll igen...

... jösses vad dagarna går fort! Imorgon börjar veckan på läkarstationen. Idag har jag jobbat i affären. När jag kom hem så åt jag lite, tittade lite på TV o sen gick jag min dagliga kvällspromenad... har nog i stort sett varit ute o gått varje dag nu, det känns ju så skönt när man kommer hem efter promenaden... man känner sig så duktig... haha. Sitter här själv ikväll igen, Anders jobbar kväll denna vecka o är inte hemma förrän kl 12 inatt... då ska jag förhoppningsvis sova innan, för ska ju upp tidigt imorgon, men det är inte säkert att jag gör det... haha O Anders, för jag antar att du läser detta på jobbet... JAG ÄLSKAR DIG!!!!!! Nu ska jag nog sätta mig o scrappa lite innan jag ska krypa till kojs!!!


måndag 19 maj 2008

Veterinärbesök

Idag har jag varit hos veterinären med lilla Lakris, hon har inte varit så bra i sin hud och sina öron, så det var ju då öroninflammation och hudinflammation, som jag misstänkte. Öroninflammation har hon haft några gånger innan och även hudinflammation en gång innan. Så nu ska jag bada henne var tredje dag 3-4 gånger, tvätta öronen med örontvätt och sen örondroppar. Cortison och antibiotika mot huden och även spoton 3 gånger 1 gång i månaden mot rävskabb. Billigt är det inte heller, 610 kr för veterinärbesöket och 1100 kr för medicinen, helt sjukt ju, så nu får vi hoppas hon blir helt återställd. Tur man jobbar heltid just nu...

Scrapträff bl.a

Igår hade vi en scrapträff här i Holsljunga, det var väldigt skojigt, vi har ju nu blivit ett ganska stort gäng som håller på, igår var vi 10 stycken. Det var en riktigt skapar verkstad och mycket grejer var det, som ni kan se på korten :) 2 LO fick jag gjort iaf och så började jag på en tredje. Vi hade även en liten tävling med temat sommar och kan man tänka sig, jag vann... :) Helt otroligt roligt, man vann en canvastavla, som jag får göra nåt med nångång... Kristina kom tvåa, de glada medaljörerna finns på kort här. Men vad det går fort, dagen sa bara svisch och så var det kväll, men så är det ju när man har roligt...




Dessa två LO:er hann jag med och den första "sommar på Liseberg" vann jag tävlingen med. Jag är faktisk grymt nöjd med båda två!!!



lördag 17 maj 2008

Lakris

En LO på min lilla söta Lakris :) Älskar detta kort, det blev verkligen lyckat, beställde det därför i ett lite större format o det var kul att scrappa!! Blev faktisk väldigt nöjd, o fort gick den att göra oxå, kanske 1½ timme eller så, inte ofta det händer. O ja som sagt så blev jag väldigt nöjd med resultatet, så kul när man gör en lyckad LO :)


måndag 12 maj 2008

Leta påskägg

En påsk LO på min kära familj då de yrar omkring och letar påskägg... På påskafton var vi bjudna till mamma o My på påskmiddag o samtidigt firade vi Mys födelsedag. Då anordnade jag en liten påskägg letar lek, det var lite kul för det har aldrig varit någon tradition i vår familj, men det kanske det kan bli nu... haha Inte ofta jag scrappar med så många foton, det var väldigt svårt, men kände att jag ville ha med dessa kort på LO:en, så jag gjorde mitt bästa och tycker ändå att den blev hyfsad :)


söndag 4 maj 2008

Lite nytt på scrapfronten...

Lite scrappande har det blivit under ledigheten. Dennis har fyllt år så det blev ett kort och ett bokmärke till honom!! Sen gjorde jag ett till mig själv oxå, inte för att jag läser så mycket, men skulle gärna vilja det, får väl se om jag kommer igång med det någongång!!!




Åkt fyrhjuling!!!

Igår fick jag åka med Anders på fyrhjulingen, det var riktigt skoj!!! :) Visst är vi tjusiga i de fina hjälmarna!!! Nu har han lovat att lära mig köra, får se om han vågar lämna över sin ögonsten till mig.... haha


fredag 2 maj 2008

Grilla korv!!!

Idag har jag o Anders återigen tagit oss en rejäl promenad och idag hade vi packat ner lite korv o korvbröd och en engångsgrill, så vi stannade vid stenstranden och grillade lite, jättemysigt!! :) Allt blir ju så mycket godare ute i natuen oxå!!! Det slank ner en o annan öl oxå :)


Anders val av promenadväg... haha
Efter den långa promenaden var det extra gott med en öl!!!
Visst är vi tjusiga!!! ;)

Hungriga var vi så det var väldigt gott med lite grillad korv!!!
Här hugger vi in på det nygrillade!!!

Och det är ju klart Lakris ska ha lite korv o korvbröd oxå!!!