lördag 29 mars 2008

Detta måste ni se!!!

Ni bara måste kolla in de klippen från YouTube som jag lagt in här till höger.. de är bara för sköna, så himla duktiga de är!!!!

Hjälp med rubrik!!!

Skulle vilja ha lite hjälp med rubrik till detta kort... tycker det är riktigt häftigt, det är sambon som har skaffat alla dessa flaskor, hans bror jobbar där de gör dem!! Jag har skickat efter det i ett större format, det blev väl i ungefär 15x30. Och nu skulle jag vilja ha en riktig cool rubrik till o som vanligt så tryter min fantasi... tacksam för all hjälp!!!!



Mässa mässa mässa....

Jippi snart är det mässa!!!!! Imorgon bär det av till stora staden Göteborg o scrapmässa :) ska bli sååå kul!!! Gissa om det kommer gå åt pengar........ har inte handlat scrapsaker på evigheter, så nu j-vlar... haha. Man vill ju ha såå mycket saker, om man ändå hade obegränsat med pengar... haha :) Jaja, kul ska det bli iaf, vi är ett litet gäng som ska åka o då blir det ju roligare o sen ut o äta lite efteråt, inte ofta vi från landet har möjlighet att gå på restaurang :) En mycket rolig dagsutflykt ska det bli!!!!

Gjorde jag "rätt" eller "fel"!?

En LO jag gjorde på en liten scrapträff som min syster hade för någon vecka sedan. Blev grymt nöjd faktiskt!!! Men skulle vilja veta era åsikter om jag gjorde "rätt" eller "fel" när jag satte dit de blomringarna som är nertill på LO:en!?!? För min syster tyckte absolut att det blev bäst med ringarna medan min mamma tyckte det var mycket bättre utan. Jag tyckte det var lite tomt där så jag satte dit dem, men vore kul att veta andras åsikter...!!! Man kanske lär sig något till nästa LO :)



torsdag 27 mars 2008

Vilka sötisar!!!

Visst är de söta?? :)
Lakris (hunden) är en labrdor o är snart 5 år. En riktig galning, hon är alltid glad o alltid full fart... hon älskar allt o alla :) Snällare hund får man leta efter!!
O så har vi Grynet (katten) en brittisk korthår, alltså ingen bondkatt utan en fin raskatt... haha. Hon är så söt o är en sådan personlighet, skulle kunna hålla på länge o prata om hennes egenheter o upptåg... :)
Det är aldrig tråkigt när man har djur omkring sig, det händer alltid någonting kul o det gäller att ha kameran lättillgänglig för det kan bli en del härliga kort som man sen kan scrappa om :)





Några LO:s

Här kommer några nygjorda LO:er:


Ännu en till CC:n, men den blev bort tagen, det skulle vara en svart/vit LO o antagligen så var blommorna inte tillräckligt enligt reglerna. Synd för denna blev bra tycker jag, inte för jag skulle vunnit, men kul att fått vara med :( jaja, inte nåt att vara ledsen över... Nästan första gången tror jag som jag inte använt CS som grund...




Denna blev cool tycker jag själv :) Det är sambon som har tagit bilderna på nyårsafton, så häftiga, tacksamma att scrappa om, för de är ju så effektfulla. Även denna ett bidrag till CC:n i helgen.




En LO till CC:n som hölls i helgen (22,23,24 mars) Tycker verkligen om dessa kort, action bilder är så kul att scrappa om. Blev väl sådär nöjd med resultatet, men det får väl duga :)




Detta är en sida till mitt lilla BoM med de bilderna jag var och tog på The Studio i gbg i november förra året. Så kul det var att at de bilderna o såå kul det är att scrappa om dem. Synd det var så dyrt annars hade man gjort om det, att ta korten alltså :) Denna är jag rätt så nöjd med, det gick snabbt att göra den o det var kul att scrappa om...

Risa o rosa gärna!!!!!

Då försöker vi igen...

Då försöker vi igen med en blogg, har nu en ny dator så förhoppningsvis kommer det bli mycket roligare denna gång. Har ju inte koll på allt hur en blogg fungerar men man får väl lära sig :)